SFTP Entegrasyonu: Dosya Aktarımında Güvenli ve Etkin Bir Yöntem

/
Dosyaların güvenli bir şekilde taşınması, bilgi hırsızlığı, veri sızıntısı ve yetkisiz erişimin önüne geçmek için hayati bir adımdır.

Sözleşme Yönetiminde Dijital İmza ve Elektronik Onaylama: Güvenli ve Hızlı Süreçlerin Yeni Standartları

/
Dijital imzalar ve elektronik onaylama, belgelerin kimlik doğrulamasını ve bütünlüğünü sağlayarak güvenlik düzeyini artırır

Bulut Tabanlı Sözleşme Yönetim Sistemleri: Avantajları ve İşletmelere Sağladığı Faydalar

/
Bulut tabanlı sözleşme yönetim sistemleri, işletmelerin sözleşmelerini bulut bilişim teknolojisi ile yönetmelerine olanak sağlayan bir hizmet modelidir.

Verimlilik ve İş Süreçlerinin Optimizasyonunda Sözleşme Yönetiminin Rolü

/
Sözleşme yönetimi, iş süreçlerinin optimizasyonu ,verimliliğin artırılmasında ve organizasyonların başarısında kritik bir önem taşımaktadır,

Dijital Dönüşümde Sözleşme Yönetimi: Kağıt Tabanlı Süreçlerden Dijitalleşmeye Geçiş

/
Kağıt tabanlı sözleşme yönetimi, verileri fiziksel olarak elden ele almayı gerektirir. Bu da sürecin yavaşlamasına yol açar.

Sözleşme Yönetimi Nedir? İşletmeler İçin Neden Önemlidir?

/
Sözleşme yönetimi önemlidir, çünkü sözleşmelerin oluşturulmasını, müzakere edilmesini, yürütülmesini ve izlenmesini denetleme sürecidir

KolayOfis – UETS Entegrasyonu Nasıl Kullanılır?

/
KolayOfis ve UETS Entegrasyonu hakkında daha detaylı bilgiyi sizinle paylaşmadan önce bu hizmetin Kurum tarafından yalnızca Kurumsal Müşterilerine verildiğini hatırlatmak isteriz.

PTT e-Tebligat Sorgulama Nasıl Yapılır?

/
UETS, tebligat işlemlerini dijital ortama taşıyarak daha hızlı, güvenli ve verimli bir süreç sunmayı amaçlamaktadır

UETS (Ulusal elektronik Tebligat Sistemi) Entegrasyon Servisinin Avantajları Nelerdir?

/
İşletmeler, UETS entegrasyon servisi sayesinde güvenli ve yasal olarak uyumlu bir şekilde tebligat işlemlerini yürütebilir.

UETS: Türkiye’nin Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi

/
Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi, işletmelerin ve bireylerin tebligat göndermeye yetkili merciler tarafından muhataplara gönderileceği elektronik tebligatı almalarını sağlayan, devlet tarafından yürütülen bir sistemdir.