2019 Yılına Ait En Popüler Güncellemeler - 1

2019 Yılına Ait En Popüler Güncellemeler

Yunanlı filozof Herakleitos’un dediği gibi “Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir”. Bir Hukuk bürosuna sahipseniz ve Hukuk Otomasyon Sistemi kullanıyorsanız, kendini sürekli geliştiren ve güncelleyen bir yapıya sahip olmasını istemeniz gayet normal.

MicroDestek ekibi olarak 2019 yılı boyunca sürekli gelişim ve ilerleme mottomuzdan vazgeçmeyerek KolayOfis Hukuk Otomasyon Sistemi’nde güncellemeler yapmaya devam ettik.

Bu yazımızda da Popüler güncellemelerimizden derleme yaptık.

2019 Yılına Ait En Popüler Güncellemeler

1-Pivot Rapor

2019 Yılına Ait En Popüler Güncellemeler - 3
Pivot Rapor

Eğer KolayOfis Hukuk Otomasyon Sistemi Premium ve Kurumsal Paket kullanıcısıysanız Pivot Rapor Güncellememizle beraber danışmanlık hizmetlerinizin ve dosyalarınızla ilgili raporlamalarınızın özet halini kolayca alabilirsiniz.

Örneğin; Aktif dosyalarınızın 2009-2020 yılları arasında dosya ana türlerine göre sayılarını öğrenmek istiyorsunuz;

Özet Rapor Bölümüne geldiğinizde sütun kısmında tarih ve ana tür satır kısmında da yıllar kriterini seçmeniz yeterli olacaktır.

Dilerseniz Raporunuzu grafik halinde de alabilme seçeneğiniz vardır.

Pivor rapor kullanım videosunu izlemek için tıklayınız.

Danışmanlık hizmeti içinde kullanabileceğiniz bu raporlamayla hangi müvekkilin hangi avukattan kaç saat danışmanlık hizmeti aldığını yıllar bazında görüntülemeniz sadece birkaç dakikanızı alacaktır.

Pivot rapora ilişkin örnek çalışma için tıklayınız.

2-Sisteme Girmiş olduğunuz takiplerle ilgili uyarı seçeneği aktif hale geldi.

2019 Yılına Ait En Popüler Güncellemeler - 2
2019 Yılına Ait En Popüler Güncellemeler – 2

Örneğin sisteme girmiş olduğunuz bir takibin, takip tarihinden itibaren 15 gün içerisinde kesinleşmemesi halinde uyarı gelmesini istiyorsanız artık sistemden bunu sağlamanız mümkün. Siz sadece Kurum ayarlarından seçeneği “evet”e getirin ve kaç gün içerisinde uyarı gelmesini istiyorsanız yazın.

3-Kıymet Takdiri Yapılmamış Dosyalara Uyarı Seçeneği

2019 Yılına Ait En Popüler Güncellemeler - 5
KolayOfis Mobil

Haciz tarihinden itibaren belirli bir süre geçmesine rağmen kıymet taktiri yapılmamış dosyalarınızı uyarı gelmesini istiyorsanız yine kurum ayarlarından ilgili güncellemeye evet işaretlemeniz ve uyarı gün sayısını belirlemeniz yeterlidir.

4-e-SMM Entegrasyonu

2019 Yılına Ait En Popüler Güncellemeler - 1
2019 Yılına Ait En Popüler Güncellemeler – 1

KolayOfis Hukuk Otomasyon Sistemi kullanıcılarının da bildiği üzere 2018 yılından itibaren E-smm entegrasyonumuz sistem içinde sağlanmıştır. Birçok büromuzun kullandığı E-smm Modülüyle ilgili yıl içerisinde pek çok güncelleme yapılmıştır.

  • e-SMM hazırlama işleminde, carinin ülke, il ve ilçe bilgileri eksik olması durumunda uyarıların daha detaylı olarak sunulması sağlandı.
  •  E-SMM kesme işlemini tevkifatlı olarak kesebilecek seçenek eklenmiştir.
  • E-SMM de farklı KDV oranlarının seçilerek işleme devam edilme seçeneği oluşturulmuştur
  • E-SMM kesimi sonrasında banka hesap bilgileri makbuz içinde notlar bölümüne eklenmesi.

5- İş Planı Alanındaki yenilikleri atlamadan olmaz. Ofisinde zaman verimliliği arttırıcı bir başka modülümüz olan İş Planı Modülündeki birtakım yenilikler eklendi.

2019 Yılına Ait En Popüler Güncellemeler - 4
KolayOfis 2019 Yılına Ait En Popüler Güncellemeler
  • Planlanan işlerinizi toplu olarak kapatabileceğiniz Toplu İş Planı Tamamla/Kapat alt menüsü İş Planı/Süreçler menüsüne eklenmiştir.
  • Dosyaya, Hızlı Erişim tüm İşlemler veya arama motoru üzerinden iş planı eklenmesi işleminde varsayılan saatin seçili gelmesi seçeneği eklenmiştir.
0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir