Kadın Avukat Modası 2019 - Dantel Detayları

Kadın Avukat Modası 2019

Bütün bir yıl beklediğimiz neşeli, cıvıl cıvıl, kıpır kıpır yaz mevsimi geldi çattı.

Tabi her sene olduğu gibi bu senenin de kendine özgü ikonik moda akımları oluşmaya başladı.

Bu ikonik akımları birebir hayatımıza adapte etmek biraz zor olsa da yine de kullanılabilir parçaları sizlere derlemek istedik.

Bisikletçi Şortu

Kadın Avukat Modası 2019 - Bisikletçi Şortu
Kadın Avukat Modası 2019 – Bisikletçi Şortu

Yaklaşık 25 yıl önce de çok moda olan Bisikletçi Şortu günümüze tekrar taşınmış bir moda akımı oldu. Önceliği rahatlık olan kadınlar için oldukça kullanışlı ve spor bir görüntü elde edeceğiniz bu parçaları Topuklu Ayakkabı ve kemerle kombinleyerek de kullanabilirsiniz. Bu parçayı kullanırken bacak boyunun kesildiğini söyleyebilirim.

Nude Akımı

Nude Akımı
Nude Akımı

Yazın makyajımız doğallaşırken renklerimizde de natürellik olması kaçınılmaz. Nude Akımı aynı zamanda elegant bir şıklığı yakalamanın en kolay yöntemlerinden biri. Ten renginizle uyumlu olan nüde tonunuzu bulun ve baştan sonra bu tonda giyinin. Bu Monokrom giyim sizi tam tanımlamıyor ama bu trende uyum sağlamak istiyorsanız neon renkli bir küpe takabilirsiniz. Ne de olsa neon renkler de bu yılın modası. Ton sür ton olmak zorunda değiliz ?

Neon Çılgınlığı

Kadın Avukat Modası 2019 - Neon Çılgınlığı
Kadın Avukat Modası 2019 – Neon Çılgınlığı

Ben renkleri çok seviyorum. Parlak renklerde kendimi buluyorum diyenler için iyi bir haberimiz var. Geçen senenin de modası olan neon renkler bu sene de istikrarını sürdürüyor. Pantolondan çantaya hatta eşarba kadar her parçada neon renkleri kullanabilirsiniz.

Hayvan Desenleri

Hayvan Desenleri
Hayvan Desenleri

Zebra, kaplan, yılan veya leopar desenlerinden hayat boyu kaçmış olabilirsiniz ama bu senenin en baskın trendlerinden biri hayvan desenleri. Çekimser olarak kalmayı tercih edenler çanta, aksesuar veya fular gibi parçalarda hayvan desenleri kullanarak bu akıma ısınabilirler.

Tüylü Parçalar

Tüylü Parçalar
Tüylü Parçalar

Bu moda akımını öncelikle püskülle karıştırmamak gerekiyor. Bir çoğumuzun ilk tüylü parçası tek kulağımıza taktığımız Dream Catcher detaylı tüylü küpelerimizdir. Ama Tüy Akımı bundan biraz daha fazlası …Ayakkabıdan, çantaya veya saç aksesuarına kadar tüyü kullanabilirsiniz. Ancak abartılı bir saç aksesuarınız varsa karışık renkli büyük çiçek desenli bir neon elbise giyerseniz bütün akımların uyumlu harmonisini değil kavram karmaşasının uyumsuzluğunu taşırsınız.

Dantel Detayları

Kadın Avukat Modası 2019 - Dantel Detayları
Kadın Avukat Modası 2019 – Dantel Detayları

Herkesin rahat bir nefes aldığını hissediyor gibiyim. Ancak bu dantel akımı geçen senelere nazaran daha cesur ve kışkırtıcı. Romantik dantel detayından ziyade babydoll tarzı ürünleri çağrıştıran bu dantel parçaları neredeyse modaya yön veren her marka kataloglarına koymuş. Dantel akımına kapılmak ancak kışkırtıcı bir görüntü de vermemek istiyorsanız. Ceketin içinde kombinleyeceğiniz dantel bluzunuzle bu yazın trendini yakalamış olursunuz.

Hoş geldin Bohem

Kadın Avukat Modası 2019 - Hoş geldin Bohem
Kadın Avukat Modası 2019 – Hoş geldin Bohem

Yaz aylarında vücudu saran parçalardan sıkıldıysanız bu bohem hareket tam size göre. Bu bohem akımı romantik dokunuşlardan ziyade kışkırtıcı. Çünkü kimi zaman transparan kimi zaman deri detaylarıyla feminen bir görüntüye sahip olacaksınız. Maksi boyda giyeceğiniz elbiseyi doğru bir postürle harika taşıyacağınız kuşkusuz.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir