Erkek Avukat Modası 2019-1

Erkek Avukat Modası 2019

Eskiler; “Fala inanma, falsız da kalma” o misal, her ne kadar modaya inanmıyoruz desek de takip etmeden de geri kalamıyoruz. Bol yağışlı geçirdiğimiz bir kışın ardından neredeyse hiç bahar yaşayamadan yaz mevsimine girdik. İçerisinde bulunduğumuz bu günlerde ise yaz sıcaklarını iyiden iyiye hissetmeye başladık.

Birçoğumuzun her sabah yaşadığı, bu sıcakta ne giysem?

Sizler için bu senenin trendlerini araştırarak seçimlerinizde yardımcı olmak istedik.

Erkek Avukat Modası 2019-3 (2)
Erkek Avukat Modası 2019-3 (2)

Yaz aylarında, günlük iş akışımız içerisinde, özellikle klima bulunmayan ortamlarda gerçekten çok zorlanmaktayız. Bu nedenle yaz aylarının vazgeçilmez rengi beyaz bu yaz da kurtarıcımız olmaya devam ediyor. Özellikle yaz güneşinin etkisi ile birlikte bronzlaşan tenlerde “beyaz” daha güçlü daha güvenli karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz yazın trendi olan “sokak modası” biraz daha geri planda kalıyor. Sokak modasının geri planda kalması ile birlikte bu yıl keskin çizgilerle olmasa bile daha yumuşak olarak takım elbiselere yine bir dönüş var.

Erkek Avukatlar Nasıl Giyinmeli

Erkek Avukat Modası 2019-3 (1)
Erkek Avukat Modası 2019-3 (1)

2019 yılı geçtiğimiz yaz yaşanan abartılı “Sokak Modası’ nı” geride bırakıyor ama özellikle bu yazın renk tercihleri oldukça ses getirecek gibi görünüyor. Modacılar 2019 yazı için renk tercihlerini oldukça dikkat çekici olan “Neon Renkler” ve bu renkleri tercih etmeyecek kişiler içinse, neon renklere kıyasla daha soft olan pastel tonları kullanmışlar. Oldukça iddialı görünen “Neon Renkleri” kullanmakta zorluk çekeceğini düşünenleriniz olabilir. Modacılar bu detayı atlamayarak “Neon Renkleri” kullanmakta zorluk çekenler için neon renkte aksesuarlar tasarladılar. Pastel tonlar ise eskinin “Retro Gömleklerinde” sıklıkla karşımıza çıkmakta üstelik 2019 yaz modasında Retro gömlekler oldukça revaçta.

Geçtiğimiz yıl, sweatshirtler üzerinde sıklıkla gördüğümüz baskı ve kilit desenler t-shirtler üzerine direk geçiş yaptı. Bu yılın t-shirtleri üzerinde baskı ve kilit desenleri sıklıkla göreceğiz. Ayrıca şort boyları ise geçtiğimiz yıla göre biraz daha kısa durumda. Ayrıca her yıl olduğu gibi bu yıl da Jean’lar çok revaçta üstelik jean’ lerin tahtını sarsabilecek bir ürün henüz bulunmamış gibi görünüyor. Jean demişken; 2019 yılının jeanleri daha bol ve daha fazla cebi var.

Erkek Avukat Modası 2019-4
Erkek Avukat Modası 2019-4

Modacıların 2019 yılı yazı için ayakkabı tercihlerine de ele alacak olursak, bu yaz son yıllarda olduğu gibi sneakerlar yine moda. Genellikle beyaz renklerde tercih edilen sneakerlara bu yıl neon renklerde eşlik ediyor. Sneakerlardan sonra bu yaz en çok tercih edilecek ayakkabılar arasında özellikle kahverengi veya siyah renkte Oxford ayakkabılar dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yazın trendleri arasında yer alan spor çantalar bu sene daha küçük el çantalarına yerini bırakmış durumda.  Kısaca; Haziran ayının henüz başında olmamıza rağmen, görsel olarak rengarenk bir görünüm sunan 2019 Yaz modası, geçtiğimiz yıllara göre büyük farklılıklarla şimdiden çevremizde boy göstermeye başladı.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir