2019 Yılını Analiz Edin

Avukatlar İçin Gerçekçi Yeni Yıl Kararları – 2020

Yılın son günlerini yaşarken bir sonraki yılın hedeflerini şimdiden düşünmeye başlarız. Gerçekleştirilmesi zor hedeflerin bizi hayal kırıklığına uğratacağı gerçeğini göz ardı etmeden oluşturacağımız yeni hedefler bizi mutluluğa taşıyan bir anahtar vazifesi görecektir.

Bu yazımızda Avukatlar için yeni yıl hedeflerini listeledik. Listede yer alan maddelerin uygulanabilirliği kolay ve kişisel gelişime dayalı olmasına özen gösterilmiştir.

İşte Avukatlar İçin Gerçekçi Yeni Yıl Kararları

1- 2019 Yılını Analiz Edin

2019 Yılını Analiz Edin
2019 Yılını Analiz Edin

Yeni bir yıla girerken bir önceki yılda hangi konularda hata yaptığınızı ve hangi konularda başarılı olduğunuzun analizini yapmak sağlıklı hedefler belirlemede yardımcı olacaktır.

Bunun için bir kâğıt alın ve 2019 yılında ofisinde harika giden işleri ve yeterli seviyede başarılı olmadığınız işleri yazın.

Basit olarak nitelendireceğimiz bu yol ile büyük bir farkındalığa kavuşabilirsiniz.

2- Mükemmel Olmaktan Vazgeçin

Avukatlar İçin Gerçekçi Yeni Yıl Kararları - Mükemmel Olmaktan Vazgeçin
Avukatlar İçin Gerçekçi Yeni Yıl Kararları – Mükemmel Olmaktan Vazgeçin

Mükemmel olma duygusu her şeyin en iyisini yapmak isterken bir süre sonra üzerinizdeki hiçbir işi tamamlanamamasına sebep olan bir kısırdöngü yaratabilir. Şunu unutmayın Michael Jordan, kariyerinde 9.000 şut kaçırdı ve neredeyse 300 maç kaybetti. Ama asla yılmadan denemeye devam etti. Yani kimse mükemmel değildir. Sizi öfke ve tatminsizliğe sürükleyen bu duyguyu 2020 yılında sonlandırın.

3- Zaman Kontrolü Sağlayın

Zaman Kontrolü Sağlayın
Zaman Kontrolü Sağlayın

Zaman en değerli kaynağınız ve hepimizin sadece günde 24 saati var. Yeni yılda zamanınızı daha iyi yönetmeye başlayın. Böylece ofisinizde faturalandırılabilir işler için daha fazla zaman harcayın. İdari işler için daha az zaman harcayarak kazancınızı artırabilirsiniz. Zaman yönetimi için size KolayOfis Hukuk Otomasyon Sistemini önerebilirim. İş planlarınızı, duruşma, ara karar veya haciz tarihleri ile ilgili hatırlatma ekranı ve gelişmiş raporlamaları ile zamanınızdan büyük tasarruflar sağlayabilirsiniz.

4- Teknolojiyi Hayatınıza Dahil Edin

Avukatlar İçin Gerçekçi Yeni Yıl Kararları - Teknolojiyi Hayatınıza Dahil Edin
Avukatlar İçin Gerçekçi Yeni Yıl Kararları – Teknolojiyi Hayatınıza Dahil Edin

Teknoloji her alanda hızla gelişmeye devam ederken sizin teknolojiyi göz ardı ederek yaşamanız diğer meslektaşlarınızdan bir adım geride olmanıza sebep olacaktır. Seçeceğiniz uygulamanın kolay ve fonksiyonel olmasına dikkat edin. Çünkü satın alacağınız uygulamanın amacı ofisinizin verimini arttırıp daha karlı kazanımlar sağlamasıdır. Nereden başlayacağınızdan emin değilseniz, www.microdestek.com.tr sayfasına göz atabilirsiniz.

5- Sağlığınıza Dikkat Edin

Sağlığınıza Dikkat Edin
Sağlığınıza Dikkat Edin

Avukatlık mesleği doğal olarak streslidir, fakat işinizden daha önemli bir şey varsa, bu sizin sağlığınızdır.

Uzun saatler boyunca çalışıyorsanız ve bakımınızı ihmal ediyorsanız, yeni yılı bir dönüm noktası olarak kullanın. Doğru bir beslenme biçimini ve yeterince uykuyu hayatınıza dahil etmelisiniz. Bir avukat olarak stresten kaçınamayabilirsiniz, ancak stresi daha etkili yönetmenin yollarını bulmanız gerekmektedir. Bu noktada günlük kısa meditasyonlar etkili olacaktır.

6- Sosyal Ağlarınıza Bakın

Sosyal Ağlarınıza Bakın
Sosyal Ağlarınıza Bakın

Yeni Yıl başlangıcı firmanızın görünümünü güncellemek için iyi bir zamandır. Örneğin, web siteniz, yeni müşterilerin sizi ilk tanıdığı alandır, bu yüzden web sitenizi güncellemek için zaman ayırmanız harika bir başlangıç olacaktır. Potansiyel müşterilerle ve diğer profesyonellerle bağlantı kurmak için Linkedin gibi sosyal ağlar kullanıyorsanız, profil sayfalarınızı bu sitelerdeki güncellemeniz için zaman ayırmalısınız.

Kaynak – 1

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir