KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi Defteri - Eylül Sayısı Çıktı

KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi Defteri – Eylül.2014

KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi Defteri, Eylül 2014 sayısı ile karşınızda. Eylül sayısına özel yeni bir bir bölüm sizleri bekliyor. KolayOfis Tarih. KolayOfis Tarih bölümünde hukuk tarihine özel bilgi ve yazıları bulabilirsiniz. Hukuk barosu tarihçeleri, önemli hukuki olaylar, hukuk kavramının doğuşu ve gelişiminde yaşanan hikayeler gibi bir çok farklı konuyu KolayOfis Tarih bölümünde bulabilirsiniz. KolayOfis Tarih bölümü eylül ayından itibaren her ay sizlerle olacak.

Gelelim eylül sayısı içerisinde yer alan konu başlıkları ve detaylarına. Bu ay yine birbirinden ilginç ve farklı konu başlıklarını sizler için bir araya getirdik. İşte KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi Defteri – Eylül.2014 sayısı içeriği ;

KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi Defteri - Eylül.2014 Sayısı İçeriği

KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi Defteri – Eylül.2014 Sayısı İçeriği

  • Hukuk bürolarında toplam kalite yönetimi kavramını nasıl oluşturabilirsiniz ? Toplam kalite yönetimi ile beraber hukuk büronuza neler katabilirsiniz ?
  • Hukuk büronuzu açarken kuruluş yerinin önemi nedir ? Kuruluş yeri seçiminde hangi kavram ve konulara dikkat edilmesi gerekmektedir ?
  • KolayOfis Hukuk Otomasyon Sistemi aylık güncelleme bilgileri ve kullanım yönlendirmeleri hakkında detaylı yazıyı KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi Defteri – Eylül.2014 sayısı içerisinde bulabilirsiniz.
  • Genç avukatlar iş hayatlarına başlarken nelere dikkat etmeli ? Başlangıç aşamasında yaşanabilinecek olan sorunların önüne ne şekilde geçilebilir ? Ve bir kaç pratik bilgi ile genç avukatlara yön gösterecek bir çok konuyu yazımız içerisinde bulabilirsiniz.
  • G – Mail hesabınızı daha iyi nasıl kullanabilirsiniz ? Bu ay ki püf noktası konumuzda, avukatların şirket maili uzantılı mailleri dışında, en yoğun şekilde kullanmış oldukları g – mail hesaplarını en efektif ve en verimli şekilde nasıl kullanabilecekleri hakkında bir çok bilgiyi sizler için derledik. Özel kısayollar, arşivleme ve dosyalama işlemlerinde kullanabileceğiniz özel ayarlara kadar, çoğu yerde bulamayacağınız bilgiler sizinle.
  • Yazımızın başında da belirttiğimiz gibi KolayOfis Tarih bölümü bu aydan itibaren, dergi sayfalarımızda yerini alacak. Bu ay ki KolayOfis Tarih bölümünde Ankara Barosu tarihçesini sizlerle paylaştık. Ankara Barosu kuruluşundan şu an ki durumuna kadar, neler yaşandığına dair detaylı araştırma yazımızı bulabilirsiniz.
  • Eylül ayı merak konumuz, geçtiğimiz ay olduğu gibi hukuk bürolarının şirketleşmesi hakkında. “Sizce hukuk büroları ve avukatlık ortaklıkları şube açabilmeli mi ?” sorusuna sizlerin cevaplarını bekliyoruz.
Herkese İyi Okumalar.

Herkese İyi Okumalar.

KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi Defteri ‘ni bir çok platform üzerinden okuyabilirsiniz. KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi Defteri – Eylül.2014 sayısını okuyabilmek için aşağıda yer alan linki tıklamanız yeterli olacaktır. Açılan sayfa üzerinde yer alan yönlendirmeler üzerinden dileğiniz platformda KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi Defterini okuyabilirsiniz.

 

 

Herkese İyi Okumalar.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir