KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi Defteri – Aralık 2014

Türkiye’nin ilk ve tek Hukuk Büro Yönetimi dergisi olan KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi Defteri – Aralık 2014 sayısı ile karşınızda. 2014 yılının son sayısında farklı konular üzerinde ki araştırma yazılarımızı sizler ile paylaştık.  Dergiyi okumadan önce hangi konulara araştırdığımızı sizlerle kısaca paylaşmak isteriz.

İşte KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi Defteri – Aralık 2014 Sayısı İçeriği

KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi Defteri HER YERDE !

KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi Defteri HER YERDE !

Hukuk Sekreterliği

Hukuk sekreterlerinin sahip olması gereken özellikleri, kendilerini nasıl geliştirebileceklerini, hangi sertifika ve eğitim programlarından faydanabileceklerine yönelik detaylı araştırma yazımızı dergi içerisinde bulabilirsiniz.

2014 Baro Seçim Sonuçları

Tüm illerimizde baro seçimleri son buldu. Hangi ilde hangi avukatımız baro başkanı oldu ? Üç büyük ilde seçim yarışı nasıl geçti ve yeni baro başkanları kimler oldu ? Aralık sayımızda 2014 yılında ki baro seçimlerinin nabzını tutmaya çalıştık. Göreve devam eden ve yeni baro başkanlarını tam liste olarak KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi Defteri – Aralık 2014 sayımızda.

KolayOfis Hukuk Otomasyon Sistemi Aylık Güncelleme Bilgileri

KolayOfis Hukuk Otomasyon Sistemi ile Farkı Keşfedin.

KolayOfis Hukuk Otomasyon Sistemi ile Farkı Keşfedin.

KolayOfis Hukuk Otomasyon Sistemi içerisinde hangi yenilikler ve güncellemeler aktif hale getirildi ? Yapılan yenilik ve güncellemeleri nasıl kullanabilirsiniz ? Kasım ayı içerisinde yapılan tüm güncellemelerin listesini ve ne şekilde kullanabileceğinizi her ay olduğu gibi bu ayda KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi Defteri içerisinde bulabilirsiniz.

Hukuk Bürolarında Risk Analizi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ‘nın yasallaştırmış olduğu işçi güvenliği yasası sonrasında, hukuk büroları da kapsam içerisine dahil edildi. Olası güvenlik problemlerinin veya cezaların önüne geçebilmek için yapmanız gerekenleri sizler için derledik. Vakit geç olmadan risk analizinizi yaptırmanızı tekrar hatırlatmak isteriz.

Hukuk Bürolarında iPad Kullanımı

Tüm dünyada en çok kullanılan tablet olan iPad ‘i hukuk büronuzda nasıl kullanabilirsiniz ve hangi işlemlerden faydalanabilirsiniz ? Bu ay ki püf noktası yazımızda iPad kullanımı sayesinde hangi imkanları elde edebileceğinizi merak ediyorsanız yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

İstanbul Barosu Tarihçesi

KolayOfis Tarih bölümünde bu ay İstanbul Barosu’nun tarihçesini sizler için hazırladık. Açılışından, yaşadığı zor dönemeçleri, baro başkanlarını ve vermiş olduğu hizmetler hakkında detaylı bilgiyi aralık sayımızda bulabilirsiniz.

Son olarak merak konumuzda Yeni Yargı Paketi hakkında ki görüşlerinizi bizler ile paylaşmanızı istedik. Yeni yargı paketi ile neler gelir ve neler gider ? Siz değerli avukatların görüşleri sayesinde konuya daha detaylı bir bakış oluşturabiliriz.

KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi Defteri Ücretsizdir.

KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi Defteri Ücretsizdir.

KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi Defteri – Aralık 2014 Ücretsizdir !

Hukuk dergimizi dilediğiniz yerden dilediğiniz zaman okuyabilirsiniz.

Unutmadan ! Şimdiden Tüm Okuyucularımızın Yeni Yılını Kutlarız. Herkese iyi okumalar.

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir